Loading...

HİZMET İÇİ EĞİTİMLERLE POLİS MENSUPLARI BİLİNÇLENMEYE DEVAM EDİYOR…

Polis Genel Müdürlüğü’nün yıllık hizmet içi eğitim programında yer alan Karakol Amirleri Eğitimi Kursu, 08–12 Temmuz 2024 tarihleri arasında Polis Okulu Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Eğitime, İlçe Polis Müdürlüklerine bağlı Polis Karakolları’nda görev yapan polis mensupları katıldı.

Hafta süresince devam eden eğitimin tamamlanmasının ardından bugün, Polis Okulu Müdürlüğünde düzenlenen törenle kursiyerlere sertifikaları ve eğitmenlere ise teşekkür belgeleri takdim edildi. Törene, Polis Genel Müdür I. Yardımcısı Ali ADALIER ile Polis Genel Müdür II. Yardımcısı Kaan Resa SAÇAR’ın yanı sıra, eğitmenler ve Polis Okulu Müdürlüğü’nün idari personeli katıldı.

Törende konuşan Polis Genel Müdür I. Yardımcısı Ali ADALIER, Polis teşkilatında rutin olarak düzenlenen hizmet içi eğitimler sayesinde personelin mesleki bilgilerinin sürekli geliştirildiği, eğitimlerde kazanılan bilgilerin personel tarafından yürütülen görevlere yansıdığı ve sonuç olarak polislik hizmetlerindeki kalitenin de arttığına dikkat çekti. PGM I. Yardımcısı ADALIER ayrıca, eğitime katılan polis mensuplarına göstermiş oldukları ilgiden dolayı ve eğitimin düzenlenmesinde ise emeği geçen herkese teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.